gustavadolphus

Suhteellisen lyhyt 500-vuotinen Suomen tausta

 • Pohjoismaitten alueet
  Pohjoismaitten alueet

Suhteellisen lyhyt 500-vuotinen Suomi ei kuitenkaan ollut vailla kauheata ulkopuolellta  imperiumin valloitus himon väkivaltaa,  ahneuden aiheuttamaa agressiivisuutta.

Se ei ollut laajemmin ajanjakso mitä suojeli ihmisen itsesäätely, ihmisarvon kunnioittaminen tai Luonnonoikeudenmukaisuuden Henki. Ulkopuolella isänmaata oli paljon ulkomaalaisia ​​ulkopoliittisia ja lihavaisia ​​raakoja voimia. Ihmisen saalistajat pyrkivät hyödyntämään itseä pehmeillä iskunta kohteilla.

Ruotsin, Venäjän ja Neuvostoliiton keisarilliset supervaltion sotilaalliset hyökkäykset käyttivät sotilaallista voimaa, ja itse asettamat säännöt valta-aseman lisenssiksina, joka pyrkii ottamaan haltuunsa kulttuuriset voimavarat, ja alistamaan paikakunnan uuden vallan alle. Riippumnatta että paikalliset olivat panostaneet ja työskennelleet niiden maitten edestä yli 2000 vuotta.

Imperialit tarjosivat itsenäisyyttä muodollisesti, mutta vähitellen pyrkivät sivuttamaan suomalaisen kulttuurin sydämen, ulkomaisen nationalistisen venäläistämisprosessin kautta. Niin kuin tekivät monille sadoille alkuperä kansoille, Japanin saarilta, Jäämerelle, ja tyyneltä mereltä Suomenlahteen. Valtavan suuri nuotta, kahmia itselle Luojan antamat Luonnon rikkaudet. On kohtuullista että edes tunnusta Luojan isäntänä maassa ja taivaassa. Etteivät menetä viimeistä tolkun järkeä, niin kuin Stalin. 

Alkuperä kansat kunnioitivat Luojan luontoa, luonnon antimia ja elämän henkeä. Itse Luoja tietää sen kuka Häntä kunnioittaa, hengessä ja totuudessa.  

Suomalaisten kansallisen identiteetin, kohtalon ja isänmaan tuntemisen, kulttuuri juurien tason kohtalo oli vaaka laudalla, niin kuin oli Karjalassa Inkeriläiset ja Inkeri maan kunnat. Inkerin maan Stalin hävitti kokonaan pois.

Ennen kuin Ruotsin kuningas alkoi kiinnostua Suomen alueesta 1200-luvulla, Suomen kieltä puhuvat ihmiset ja muut Lapin nomadilaisten saamelaisten kotoperäiset heimot kävivät säännöllisesti Pohjanmeren, Keski-järvien ja Laatokan Järven rannalla.  Varhaisten kieltenmuodostusvuosien aikana Suomenlahden rannalla sijaitsevat alueet Karjalan kannakselle Pohjois-Karjalaan jakavat kulttuurin ja puhuvan kielen, joka lopulta kutsuttiin suomenkieleksi.

Tämä uusi kirja on kirjoitettu Englanti kielellä.

Se on nyt saatavissa eKirjana. Sopii hyvin Ulkomaalasille ketkä ovat tuleet turva paikaa hakemaan Suomesta, mutta eivät tiedä paljonkaan Suomen vaikeasta väkivaltaisesta historiasta.  

 1. Aiheet ovat laajat, alkaen kivikaudelta.
 2. Suomen 500 vuoden historia
 3. Ruotsin valtakunta
 4. Venäjän valtakunta
 5. Bolshevikit
 6. Venäjän vallankumous
 7. Suomen itsenäisyys
 8. Venäjän sisällisota
 9. Joseph Stalinin elämän filosofia
 10. Neuvostoliiton maailmakuva
 11. Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton aggressiivisopimus
 12. Sota rauhaa vasten
 13. Sota rikokset
 14. Moskovan ammatti rikollisten kiristykset
 15. Puolan kansanmurha
 16. Luonnon oikeudenmukaisuus
 17. Luonnon oikeudet
 18. Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki.

Ja paljon muitakin aiheita kirjassa.

Kirja on paperi versiossa 455 sivua. 127,000 sanaa. 

The Nemesis Kirja.
http://thenemesisbook.com/blog/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.